Author Topic: Problems with Java errors  (Read 4993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zipsel

  • Advanced
  • ***
  • Posts: 162
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Problems with Java errors
« on: October 12, 2005, 04:44:25 AM »
Hi all,

on my SuSE 9.3 I get these java-messages at the start of I2Phex (./run.sh):
Quote
INFO: Native CPUID library 'libjcpuid-x86-linux.so' loaded from resource
NOTICE: Resource name [jbigi] was not found
INFO: Optimized native BigInteger library 'libjbigi-linux-athlon.so' loaded from resource
DefaultValidationEventHandler: [FATAL_ERROR]: Premature end of file.
     Location:
systray4j: no systray4j in java.library.path
DefaultValidationEventHandler: [FATAL_ERROR]: XML document structures must start and end within the same entity.
     Location:

after a few hours I2Phex crashes with these msgs:
Quote
#
# An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine:
#
#  SIGSEGV (0xb) at pc=0x403ad05c, pid=12362, tid=1168673712
#
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.5.0_04-b05 mixed mode, sharing)
# Problematic frame:
# V  [libjvm.so+0x23d05c]
#
# An error report file with more information is saved as hs_err_pid12362.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
#   http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
#
./run.sh: line 20: 12362 Abgebrochen             java -cp $CP $JAVAOPTS i2phex.Main

Could anybody help me please!?
Thx!

CU,
zipsel

Offline bitz

  • Advanced
  • ***
  • Posts: 160
  • Karma: +2/-0
  • Planet Peer Community
    • View Profile
    • My Blog
Re: Problems with Java errors
« Reply #1 on: October 12, 2005, 12:12:41 PM »
I'm surprised i2phex will even run for you at all, given the severity of those errors. Two things it looks like both systray4j and jbigi are not loaded properly or just completely broken.

In your run.sh make sure that systray4j.jar and jbigi are being loaded, that their paths are correct. I assume that jbigi can be loaded properly on your system, mostly because i2p itself needs it. So the most likely problem is with the run.sh scripting and so it should be easy and simple to resolve, just by fixing the paths and making sure all needed libraries are being loaded.

If that doesn't do it, then go to the i2p forums and ask for help in it's i2phex subforum.

Offline Zipsel

  • Advanced
  • ***
  • Posts: 162
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Problems with Java errors
« Reply #2 on: October 12, 2005, 08:20:59 PM »
Hi bitz!

Thx for answer :) IŽll try a fresh installation of i2p and i2phex.

CU,
zipsel